لیست اختراعات امير اميرخاني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1397/07/29
تاریخ ثبت: 1398/09/16
خلاصه اختراع:

امروزه زخم پوش ها يا پانسمان هاي تجاري مختلف، توسعه يافته و به بازار معرفي شده اند. اما تنوع آن¬ها، انتخاب نوع مناسب را سخت مي كند. اگر چه از مهم¬ترين دلايل استفاده از زخم پوش، محافظت از زخم در برابر آلودگي و جلوگيري از عفونت است، اما در حقيقت، هدف اصلي استفاده از آن، سرعت بخشيدن به روند ترميم زخم است. مهندسي بافت پوست با بكارگيري داربست هاي زيست سازگار، سلول هاي مناسب و مولكول هاي تسريع كننده ترميم، شرايط لازم براي ايجاد مجدد بافت پوست را فراهم مي كند. يكي از روش هاي رايج توليد زخم پوش الكتروريسي مي باشد.الكتروريسي فرآيندي جهت توليد انواع نانوالياف و ميكروالياف از محلول‌هاي پليمري، سراميكي يا محلول‌هاي كامپوزيتي متشكل از پليمر- نانوذرات و همچنين مذاب‌هاي به شمار مي رود. در روش الكتروريسي هم از مذاب و هم از محلول پليمري مي‌توان استفاده كرد. استفاده از ژلان گام به عنوان يك پليمر طبيعي كه زيست سازگاري مناسبي در برابر سلول¬هاي فيبروبلاست پوستي از خود نشان مي دهد و پتانسيل استفاده به عنوان ماتريس، براي ترميم و بازسازي انواع وسيعي از بافت و ارگان را دارد. يكي ديگر از پليمرهاي رايج در زخم پوش ها پلي كاپرولاكتون است كه به دليل ويژگي زيست تخريب پذيري به طور گسترده اي براي حوزه هاي مختلف بازسازي بافت و ترميم زخم مطالعه شده است. يكي از چالش هاي مهندسي بافت و ديگر روش هاي تهاجمي در درمان پوست، ايجاد عفونت مي باشد؛ لذا به نظر مي رسد توليد زخم پوشي كه حاوي داروهايي با خواص ضد باكتريايي و بازسازي كننده باشد، مي¬تواند باعث حل اين مشكلات شود و ترميم پوست به روش مهندسي بافت را، به طور چشم گيري افزايش دهد. با اضافه كردن دارويي مثل پنتوكسي فيلين كه يك مشتق گزانتيني است كه سبب تعديل و يا مهار عملكرد فاكتورهاي التهابي، كاهش ويسكوزيته خون، بهبود جريان خون محيطي و افزايش اكسيژن رساني به بافت ها مي¬گردد. لذا وجود آن در زخم پوش، موثر خواهد بود.

تاریخ ثبت: 1399/06/02
خلاصه اختراع:

دستگاه ديجيتال هوشمند زهرگيري از بندپايان با استفاده از امواج اولتراسونيك و پالس هاي الكتريكي امكان زهر گيري از خانواده بندپايان شامل گيره داران (Chelicerata) ، هزارپايان (Myriapoda) و شش پايان(hexapoda) را بدون آسيب رساندن به جاندار انجام دهد .اين دستگاه با استفاده از امواج اولتراسونيك و پالس هاي الكتريكي منجر به تحريك رهاسازي زهر بندپايان مي گردد و اين عمل را مي توان به صورت هماهنگ و همزمان و يا به صورت مستقل انجام دهد و ميزان زهر استحصالي را تا 25% روش هاي قديمي افزايش دهد ، اين دستگاه به صورت هوشمند طراحي شده است و داراي سيستم حفاظت مي باشد و در صورت احتمال ايجاد آسيب به جاندار و يا صدمه به سيستم به صورت خودكار نسبت به قطع جريان و به صدا در آمدن بوق هشدار و سپس براي چند ثانيه ارتباط پروب از سيستم قطع شده و پس از ان به صورت خودكار با اطلاعات بهينه دوباره راه اندازي مي گردد . استفاده از اين دستگاه بسيار آسان بوده و به دليل طراحي هوشمند و تعبيه اطلاعات بهينه هر گونه در حافظه دستگاه و امكان انتخاب گونه بر روي صفحه نمايش دستگاه و استفاده از تنظيمات خودكار نيازي به دانش علمي و تجربه جانورشناسي ندارد اما با اين حال امكان استفاده از نرم افزار دستگاه به صورت تنظيمات دستي نيز وجود داشته و كاربر مي تواند كليه پارامتر هاي زهر گيري را از طريق صفحه نمايش و كيبرد سيستم تغيير و تنظيم نمايد و در صورت لزوم در حافظه دستگاه براي استفاده مجدد ذخيره سازي كند و اين پارامترها شامل فركانس التراسونيك ، نوع پالس تحريكي ، پريود تحريك، ميزان ولتاژ اعمال شده ، نوع شوك الكتريكي و ميزان جريان الكتريكي مي باشد ، دستگاه داراي پورت انتقال اطلاعات مي باشد و به كمك ان مي توان نرم افزار دستگاه را به روز نمود و اطلاعات ديگر بندپايان را نيز به حافظه دستگاه منتقل كرد و يا اينكه اطلاعات ذخيره شده را به سيستم هاي ديگر انتقال داد. طراحي مدارات الكترونيكي اين دستگاه به صورت ديجيتال صورت گرفته كه به آن امكان انجام عمليات بدون هيچگونه تغييري در كاليبراسيون دستگاه به واسطه دما و يا رطوبت محيط را ميدهد .

تاریخ اظهارنامه: 1399/07/01
تاریخ ثبت: 1399/08/10
خلاصه اختراع:

يكي از علل عمده مرگ‌ومير و ناتواني‌ها در دنيا، سوختگي‌هاي پوسـت و ضـايعات حاصل از آن است. داروهاي شيميايي موجود در بازار دارويي كشور كه در درمان بيماري هاي سوختگي مورد استفاده قرار مي گيرند گاها باعث بروز التهابات پوستي مي گردند و از طرفي علاوه بر هزينه بر بودن تاثير مناسب را گاها ندارند و مصرف زياد آنتي بيوتيك ها براي جلوگيري آلودگي باكتريايي باعث پيدايش گونه هاي مقاوم به درمان مي گردد. استفاده از گياهان دارويي بـه دليـل عوارض جانبي كمتر، گوناگوني تركيبات مؤثره موجـود در گياهان و هزينه‌هاي اقتصادي پايين‌تر يكي از روش‌هاي مهم درمـاني در اين زمينه است اين اختراع با بهره گيري از 32%عصاره ريشه گياه قوسك (Amygdalus eburnea)،16% عصاره برگ گياه كاج (Pinus halepensis) و10% عصاره گياه خرفه(Portulaca oleracea )، 10%عصاره گياه كلپوره(Polium Teucrium) و 20%اكسيد روي باعث تسريع بهبود زخم هاي ناشي از سوختي و جلوگيري از آلودگي باكتريايي مانع رشد گونه هاي اشريشياكلاي –كلبسيلا پنومونيا- استافيلوكوك اپيدرميديس- سراشيا- سودوموناس آئروژينوزا شود و از طرفي با خاصيت قارچ كشي شديد خود مانع رشد Candida albicans و Aspergillus flavus و Candida glabrata در محل زحم ناشي از سوختگي مي گردد

تاریخ اظهارنامه: 1400/01/15
تاریخ ثبت: 1400/01/31
خلاصه اختراع:

ژل ضدانگل خوراكي گياهي جهت درمان آلودگي هاي انگلي دستگاه گوارش اسب با استفاده از ماده موثره گياهان اسفرزه،بومادران،آويشن شيرازي و ميخك جهت انگل زدايي انگل هاي متداول دردستگاه گوارش اسب مي باشد .بيماريهاي انگلي معمولاً بدون علائم درمانگاهي هستندو باعث افت توليد و راندمان ميگردند. از سوي ديگر با توجه به اينكه انگلها يكي ازعلل مهم كوليك در اسب است و درمواردي باعث تلف شدن اسب ميشوندو بعلاوه امروزه مقاومت دارويي در گروه هاي مهمي از انگل ها نسبت به اغلب دسته هاي دارويي ضد كرم گزارش شده است و داروهاي ضد انگل بدون استفاده از ملين ها امكان ايجاد كوليك انسدادي در اثر انباشتگي كرم هاي دفع شده را افزايش ميدهدكه خوراندن ملين هاي شيميايي به حيوان خود مي تواند درصورت خطا باعث آسپره شدن به ريه گرديده وحتي جان حيوان رابه خطر بياندازد. اين ضد انگل با بهره گيري از 10%عصاره آويشن شيرازي،20%عصاره بومادران،10%عصاره ميخك 45%پودر اسفرزه علاوه بر دفع انگل هاي دستگاه گوارش تك سميان مانند پاراسكاريس اكوئوروم ، اكسيوريس اكوئي و انگل جنس استروژيلوئيدس داراي اثر ملين قوي بوده واز ايجاد كوليك انسدادي جلوگيري مي نمايد.

تاریخ ثبت: 1399/07/27
خلاصه اختراع:

در سال هاي اخير تعداد بيماراني كه از زخم هاي ديابتي رنج مي برند، افزايش يافته است. از همين رو در پي يافتن روش هاي درماني جديد، سلول درماني و مهندسي بافت مورد توجه قرار گرفتند. يكي از فرآورده هاي بيولوژيكي كه در اين رابطه مي تواند مؤثر باشد بيومتريال هاي طبيعي سلولار است. محققان معتقدند كه ترميم زخم ها با جانشين هاي پوستي حاوي سلول هاي زنده، سريع تر، بهتر و با فيبروز كمتري صورت مي گيرد. در اين اختراع نوعي فرآورده بيولوژيك با استفاده از هيدروژل ژلاتين و سلول هاي بنيادي مزانشيمي پري ناتال تهيه كرديم كه به عنوان پانسمان بيولوژيك، جهت ترميم زخم ديابتي مورد استفاده بگيرد. عناصر تشكيل دهنده اين محصول يه شيت با غلظت 10% ژلاتين است كه با كانديشن مديوم سلولهاي فيبروبلاست فوراسكين تهيه شده و با آنزيم ترنس گلوتاميناز كراسلينك شده مي باشد كه سلولهاي بنيادي مزانشيمي ژله وارتون بندناف بر روي آن كشت شده اند. محصول حاصل، از مهاجرت و حركت و زنده ماني سلولها جلوگيري نكرده و سلول ها در اين ساختار رشد مي كنند و در زمان لازم به محل زخم بيمار منتقل مي شوند و به صورت موضعي بر روي زخم بيمار قرار مي گيرند.

موارد یافت شده: 6